Ingredienser 2 st röd paprika 1 st gul paprika 0,5 dl olivolja 0,5 st röd chili , finhackad 2 msk persilja , finhackad, fryst går bra 0,5 st Rödlök , finhackad 1 klyfta(or) vitlök , finhackad 0 salt Köp receptet
Recept. Anna Stefansson. tors, 2013-07-25 14. 25. 25min. (0). Kör paprikorna i matberedaren (häll bort vätskan). Tillsätt valnötterna, olivoljan och vitlöken
Nu har jag börjat smälta helgens fantastiska festligheter, ett minne för livet. Nu är det åter jobbvecka och jag drar igång veckan med ett vegetariskt recept, precis som vanligt
Den här soliga måndagen bjuds det nyttiga vegetariska bondbönsbiffar här i huset. Visserligen provsmakades de redan igår till lunch, men de räcker till lunch idag också
Den här röran påminner lite om ajvar i smaken men är inte lika distinkt i smaken. Röran passar perfekt tillsammans med grillad eller ugnsbakad kyckling
Utrustning. Canon EOS 7D + EF 24-70 1. 2,8 L. Ett tips inför helgen är den här underbara röran. Den passar utmärkt till grillat, en sallad eller egentligen vad som helst
1. Skölj och strimla paprikorna tunt. Skala vitlöken och löken och skiva tunt. 2. Fräs paprika, lök och vitlök i lite olivolja med paprikapulver och kummin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.