Mexikansk tacopanna
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 300 g nötfärs
  • 11 msk neutral olja
  • 10.5 msk spiskummin
  • 12 tsk mald koriander
  • 11 tsk paprikapulver
  • 11 tsk salt
  • 10.5 tsk cayennepeppar
  • 1400 g kokta svarta bönor
  • 1400 g krossade tomater
  • 1200 g nachochips
  • 170 g riven ost
  • 12 dl gräddfil
  • 1300 g nötfärs 1 msk neutral olja 0.5 msk spiskummin 2 tsk mald koriander 1 tsk paprikapulver 1 tsk salt 0.5 tsk cayennepeppar 400 g kokta svarta bönor på burk, (bruttovikt), avsköljda 400 g krossade tomater 200 g nachochips 70 g riven ost 2 dl gräddfilHetta upp olja i en ugnstålig stekpanna och stek färsen. Tillsätt alla kryddor, bönor och krossade tomater och låt puttra några min, smaka av med salt.
  • 1 Stick ner nachochips och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen tills osten smält. Klicka ut gräddfil och låt alla äta ur samma panna. Servera med resten av chipsen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.