Här kommer recept på ett jättegott ris (receptet hittade jag på bloggen Culinary Hill) som smakar lika bra till räkorna som du också ska få recept på, som till en grillad köttbit eller kyckling
Jag har lagat mycket mexikanska smaker den senaste tiden. Vi får ofta ris över från middagar och det här är ett enkelt och snabbt sätt att använda risrester
När riset kokat färdigt ställer du det åt sidan. Tillsätt ris, skinka, korv, buljong och citronskal och låt de sjuda tills vätskan kokat in, lägg sedan blandningen i en ugnsfast form
The post Mexikansktris appeared first on Sofia von Porat. Det här receptet är perfekt om du har risrester över från gårdagen och vill göra något enkelt men gott och smakrikt
Strö lite färsk koriander över och servera med nykokt ris. 4 port ris. Tillagning. 1. Hetta upp lite matolja i en kastrull och fräs grönsakerna hastigt i ca 1 minut
Mexikansktris. Tillsätt riset och hönsbuljongs tärning och låt det fräsa med någon min. Låt riset koka under lock på svag värme 18-20 min eller tills vätskan kokat in. 2½ dl långkornigt ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.