Smaka av med flingsalt, svartpeppar och ev. Servera med en klick gräddfil, hackad paprika, majs, ev. Häll över i en kastrull och tillsätt resten av ingredienserna förutom majs ochbönor
När jag väl hade tempehen kunde jag inte komma på vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag ett recept på bollar medsvartabönoroch tempeh som jag tyckte lät goda, och det var dem
Bryn detta tillsammans med köttfärs och vitlök i en klick smör. Strimla lök och paprika. Pudra över mjöl, rör om och späd med tomater och buljong så det täcker
salt och peppar. Fräs lök och vitlök i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. salt och peppar. 1 burk/kartong (380 g) svartabönor, sköljda. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ihop 10 minuter, smaka av med salt och peppar
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Vispa ihop ägg/sockerpöset medbönornaoch chokladen. Tål du inte mandel kan du ta kokosolja, och ersätta mandelmjölet med riktigt fint mixade solroskärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.