Jag älskar kokt kött. Kokt framdelskött som faller sönder i trådiga bitar. Visst, t-benstek och entrecote är ju gott det också men för mig kan det knappt mäta sig med högrev i en köttsoppa, smältande fläsklägg eller som här märgpipa i en gryta
3 dl ris- okokt1 stor b majs1 b kidneybönor (kan uteslutas)1 gul lök i tunna skivor3 dl vatten1 stor b salsasås2 msk kalvfond2 msk oregano2 dl riven ost3-4 kycklingfileérDela kycklingen i mindre bitar och bryn i lite olja eller smör
Lätt och god vardagsmat var detta. Lilltjejen åt med god aptit också vilket alltid är ett bonus. Egentligen petade hon bönorna åt sidan men jag fick faktiskt i henne dem till slut också
1. Skär lök, vitlök och grönsaker i bitar. Fräs grönsaksbitarna i oljan. 2. Fräs några minuter och tillsätt sedan crème fraiche, tomatpuré, fond, majs och salt och peppar
Varför inte göra något helt vegetarisk idag. eller tillhör du skaran som är lite rädda och inte riktigt törs prova mat utan kött, om du vill prova så är här inspiration att testa med ett recept som är enkelt, smakrikt och utan konstigheter
Kyckling- och paprikagryta med Melting potatoes är bara så gott. Kyckling- och paprikagryta. Kyckling- och paprikagryta med Melting potatoes är bara så gott
Finns det nåt bättre när vi bjuder in gästerna och de tar med sig maten. näh skulle inte tro det Vi hade grejat en massa här hemma, och var ganska möra ska tilläggas
En återkommande rätt i vårt kök som alltid är lika god. Jag brukar göra en rejäl omgång, perfekt att ha i matlådan då det nästan bara blir godare efter ett par dar i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.