Jag gick upp tidigt i söndags för att laga mat och då menar jag inte frukost. Det mindre roliga med min nya slow cooker är ju att jag måste planera min matlagning
Lunchdags och jag har tagit en liten paus i städandet för att göra våfflor. Nu är i alla fall alla julsaker bortplockade så nu återstår bara att dammtorka, dammsuga och skura, sen har vi det fint
instagram 100kitchenstories. Hade ni taco-mys igår, eller satsar ni på ikväll istället. Tacos är ju, typ, Sveriges nationalrätt och därför är det givetvis ett måste att jag måste göra ett nytt recept med detta traditionella
Blanda vatten, jäst och olivolja. Arbeta in mjöl och salt. Låt jäsa i minst 30 minuter gärna längre. Stek nötfärsen och blanda i tacokryddorna enligt anvisningar på förpackningen
mexican chili. Skär kycklingfiléerna i bitar och fräs dem i olivoljan. Lägg dem åt sidan när de är klar. Finhacka löken, vitlöken och det mörkgröna på purjolöken (ger fin färg), gör små buketter av broccolin och fräs allt detta tills det blir mjukt
Ett långt namn, men det beskriver väldigt bra vad det är är för en maträtt. Min man inspirerades av ett recept ur Jamie's America, och gjorde en tolkning som passade otroligt bra att stoppa i ett tortillabröd och öra till en wrap, efter att brödet först fodrats med ett stort blad romansallat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.