I den här familjen lagar vi väldigt mycket texmex, och det innebär för det mesta långkok på olika köttbitar tillsammans med tortillas och ett gäng goda tillbehör
Fantastiskt goda Fajitas inlindade i ett hembakat tortillabrödmed Guacamole och en röd sås med spiskummin som sätter den där sista smaken av en riktigt god tex-mex rätt
Det är rätt lugnt här just nu – på bloggen alltså… Är mitt uppe i en period med massor av plugg, praktik och tentor så jag hinner inte med så mycket annat
häll sedan på tomaterna, fonden och kryddorna, salta & peppra efter smak. Chili con carne betyder Chili med kött och tillagas olika i hela världen, min chili gör jag med tärnat nötkött som får koka långsamt och länge, på så sätt blir den mustigare och godare
Servera tortillabrödenmed en fyllning av pulled beef, guacamole, hackad rödlök, sallad och ev någon salsa (jag använder en äppelsalsa från Kiviks musteri)
com och mexicanplease. Jag rekommenderar er verkligen att testa denna supergoda bönröra, men om ni vill ha en snabbare variant så skickar jag med ett recept på en turbovariant längre ner i inlägget
Refried black beans. Middagen kan man nästan tolka som en texmexpizza där tortillabröd är pizzabotten, bönröran är som tomatsåsen som toppas med strimlat kött och ost
21Det här med att baka eget bröd är bland det bästa jag vet, och som ni såg åt jag det som en del av min frukost imorse, med en massa goda pålägg. 21Det här med att baka eget bröd är bland det bästa jag vet, och som ni såg åt jag det som en del av min frukost imorse, med en massa goda pålägg
Pitabröden fyllde vi med zucchini, halloumi, grillad paprika (färdigköpt), tomater, och rödlök. Grädda dem genast på en plåt klädd med bakplåtspapper, mitt i ugnen i 6-10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.