Blanda smöret med sockret och vispa det tills att det blir ljust och fluffigt. Blanda ihop mjölet, bakpulvret och saltet I en separat skål och tillsätt det försiktigt i den krämiga smeten och blanda till en deg
Scroll down for englishi februari)sipp, nada, nothing - nollyou name it point and shootdet visste jag inte ens vad det var för fem år sen, än mindre vad systemkameror kunde göra)Och jag älskar detMed den här tårtan vill jag tacka alla Er som läser
These cookies are chewy and soft and have a taste of almonds and cardamom. Dessa kex blev så där härligt sega och mjuka och smakar mandel och kardemumma
Tag ut skålen och blanda runt i de smälta marsmallowsen och tillsätt de krossade och smulade Chocolate O’s, häll ut smeten i en avlång form klädd med bakpapper
Press down on each cookie gently with your hands or with the back of a spoon. What is more I used organic butter instead of olive oil and honey instead of maple syrup
Det är inte så att jag kastar mig över just de godisarna i en godisskål (finns det choklad, ja ni vet) men jag kan faktiskt få craving efter en speciell sorts lakrits någon gång ibland
Blanda mjöl, bakpulver och salt i en separat skål och vänd sedan ner det i smeten. Avslutade med att tillsätta chokladknapparna och rör om så att de blandas med smeten
Bakar du enligt mitt recept får du vetemjölsfria och sockerfria kakor (sylten är sötad med steviolglykocider, google is your friend) men det går naturligtvis att byta ut ingredienserna till andra mjölsorter eller addera annan sötning än banan och stevia
Mix the almond butterand aquafaba. They contain no flour and are therefore gluten-free. Ljuvligt kladdiga cookies som påminner om kladdkaka i konsistensen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.