I’ve been away, both physically and mentally. Physically, since we were in France for a week and mentally, because I have been so tired that it’s been hard to cook … Continue reading →
I actually made this cake from a lemon-muffin recipe, baked it in a spring form and then, with help of an icing bag, applied the meringue and baked it again to cook the meringue slightly
Här kommer tårta nummer två på kalaset igår. Denna har jag gjort en gång innan med banan och nötter men även gjort den med jordgubbar, men utan tvekan så är det väldigt mycket godare med banan och kanelnötterna ovan som gör att den blir väldigt god
När Wilma hade hemgrupp här hemma för ett tag sen så gjorde jag ju denna banoffee cake, så jag tänkte att jag gör en variant med jordgubbar till midsommar
I read a lot of American blogs and food magazines for inspiration and for quite a long time ago, probably six months ago, I stumbled on a cake from the blog Sweetapolita that I felt I just had to try and bake
Här kommer recept på en riktigt fantastisk tårta. Jag gjorde en kokosbotten med massa riven kokos, kokosmjölk och mandel vilket gör att den blir väldigt saftig men det är fortfarande lite ”motstånd” ifrån kokosflingorna, som jag gillar
Om man som jag jobbar sakta kan det vara bra att ta ut några bollar i taget ur kylen, så att de inte hinner bli rumstempererade och kletiga, för då är de svårare att arbeta med
While the cake is baking, set a clean kitchen towel out on a large work surface. As soon as the cake comes out of the oven, turn it over on the kitchen towel sprinkled with powdered sugar
Idag bakade jag några Cake Pops med Oreo. Om du vill ha strössel på dina Cake Pops så måste du dekorera de direkt efter du doppat dom i choklad för de stelnar snabbt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.