Merguez, färsk lammkorv. / Anki och Håkan Merguez, färsk lammkorv. Idag är det bara en Mårtenssonare hemma, frugan min har övergett köket och spenderar dagen på jobbet där det ska hållas planeringsdag
ca 200g färsk merguez eller spansk färsk chorizo. ca 200g färsk merguez eller spansk färsk chorizo. Höstens bästa gryta är här, den här lammgrytan är ett säkert kort som funkar både till vardag som fest
1 pkt merguez (300 g). 1 pkt merguez (300 g). Korvfesten fortsätter med nordafrikansk korv. I denna rätt är tanken att couscousen skall bli grön men den tog för mycket färg ifrån paprikan när jag rörde ihop den så den blev inte så grön som var tänkt
1 stor burk hela champinjoner 3 vitlöksklyftor 1 paket bacon, jag tog 150g rökt sidfläsk 250g kryddig korv, ex Merguez 1 kg nötstek/fransyska, älggrytbitar hade jag 250g steklök 4 morötter 4 stänger stjälkselleri 4 dl porter. 1 stor burk hela champinjoner 3 vitlöksklyftor 1 paket bacon, jag tog 150g rökt sidfläsk 250g kryddig korv, ex Merguez 1 kg nötstek/fransyska, älggrytbitar hade jag 250g steklök 4 morötter 4 stänger stjälkselleri
Jag använde en färsk kryddrik lammkorv, Merguez, men det går lika bra med Kabanoss eller Chorizo. Igår hade vi gäster på middag och bjöd då på kreolsk gryta som innehåller bland annat fläskfilé och stark korv
Merguez. Stek på merguezen och lägg ned i grytan tillsammans med kycklingen och fläskkarrén. Merguez. Pyttipanna, Nasi Goreng, Jambalaya och Gumbo, de flesta kulturer har sin egen allgryta där vad som helst i princip kan ingå
Salsiccia, chorizo och merguez är några som finns på marknaden. Hepp. Som jag hoppas framgår här på bloggen så försöker jag förespråka att man skall använda en minskad mängd kött
250g kryddig korv, ex Merguez. 1. Hetta upp smör i en stor gryta. Lägg i champinjonerna och fräs dem ett par minuter tillsammans med en pressad vitlöksklyfta
Min man var hemma i Stockholm i ett ärende tidigare i veckan, och passade då på att titta in hos Sandströms för att köpa några av deras merguez, samt några fänkålskryddade salsiccias
Det var bara barnen och jag hemma så det blev lite korv, hamburgare och ännu mera korv (merguez). grillad merguez, aubergineröra, grillade padrones och grillad citron
merguez. Sätt ugnen på 225°C. Skala och skär rotfrukterna. Tänk på att de blir klara lite olika. Kålrot t. ex. skär du i mindre bitar, den tar längre tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.