Röd quinoa med kokosstekt grönkåloch grillad kyckling. Träningen och matschemat har betats av i vanlig ordning, och fixat och donat hemma har jag gjort – men när dagsrutinerna bryts blir det plötsligt jobbigt att ställa sig och laga mat
Forskarna klassar numeragrönkål som något av det nyttigaste vi kan äta. Grönkål har upphöjts till supergrönsak och toppar nu USA-listan över mat som bromsar åldrandet, så kallad ”anti-aging food”
Tag bort stjälkarna från Grönkålenoch lossa bladen försiktigt. Lägg bakplåtspapper på en plåt och lite olja lägg på skivor av parmaskinkan och den lufttorkade korven
Grönkål har nästan allt vad man behöver i vitaminer och mineraler. Eftersom vitt ris och potatis inte är jättepoppis hos den äldste sonen kör vi quinoa, böner, eller linser som ersättning för de vite tillbehören
rostad grönkål med kikärter, bulgur och tzatsiki. GRÖNKÅLSPLÅT MED BULGUR OCH ROSTADE KIKÄRTER. Skär bort den grova stammen i mitten av varje grönkålsbladoch skär resterande i breda strimlor lite slarvigt
Ta bort stammen från grönkålenoch hacka upp den tillsammans med svampen, löken och vitlöken. Vi längtar efter värmen men innan den har anlänt och man bara vill laga fräscha och nyttiga rätter
Kokoswokad grönkål, pestostekta köttbullar och pumpapuré med jordnötssmör fick det bli. Morgonen började med ett ryggpass på SATS, och bänkpress – för det ska jag banne mig lära mig
Kärna ur och skär paprikan i bitar. Salta och peppra. Fräs grönkåloch paprika i en stor stekpanna med olja tills kålen är mjuk, ca 5 minuter. 1 st grönkål
pMen än är inte bakandet slut, jag ska nämligen baka mera idag. ) Svärmor och lilla Hilda var hit igår och firade honom, och det var lite roligt att höra att Hilda hade påpekat att jag hade gjort så goda kakor och så resten av dagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.