Detta är en provpannacotta som jag gjorde på den nya kesellan medrabarber från Arla. Innan serveringen pyntade jag dem med färska hallonoch mörk god choklad som var finhackad
Här kommer mitt egna recept med både sockerlag och drink. Rabarberochhallondrink. Blev lite inspirerad av Jamie Oliver då han gjorde en drink som riktigt föll mig i smaken, då det va både mjölk ochrabarber i den
Paj medrabarberochhallon är aldrig fel. 2 dl vetemjöl2 msk socker100 g smörBlanda först mjöl, smör och 2 msk socker till en smuldeg. 4 stjälkar rabarberhallon1,5 dl sockerLägg i frukten och socker i en ugnsfastform. Smula över smuldagen och grädd i ugnen 20 minuter i 225 grader. 4 stjälkar rabarber
Självklart kan du själv bestämma hur söt du vill att just din rabarberochhallon kräm ska vara det är bara att tippa i lite mer av det söta så att smaken passar dig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.