Då kommer här mitt förslag på helgens meny. Helgmeny. Helgens menyveckan 26. Lördag 27 juni tänkte ge er två alternativ. Lördag 27 juni. 300 g mörk choklad, 70%. 175*. 781,0,1. 979,0. 857c0. 724-0. 071-0. 72z"/> 43 i s. 27 j. 300 g mörk choklad, 70%
Trots att veckan redan har påbörjats tänkte jag att jag skriver menyn för den som är intresserad. Meny, vecka 28 (+ lördag och söndag vecka27)lördagVaniljyoghurt med färska bär, smörgåssöndagKycklingsallad med vitlökscreme fraichemåndagSpagetti och köttfärssås, kidneybönssalsa och ruccolatisdagKycklingsallad/pizza på Alpina, SkövdeonsdagFärsk tonfisk med färskpotatissallad och kall citronsåstorsdagBacon och broccolipaj med salladfredagCitronflskfilégryta med pasta, ruccola och coctailtomaterlördagTacogratäng med tortillachips, avokadosalsa och salladsöndagKycklingfilé med färskpotatis och kalla såser, fetaostsalladI lördags när vi kom hem hade vi inte sovit på 25 timmar, vilket kändes både gällande trötthet och den icke existerande hungern
Innan receptet - här kommer veckomenyn. Brödpasta med pinjenötter (veckans vego)Tisdag. 140 g osaltat smör,150 g choklad (70 %),1 nypa salt8 strukna msk kakao
Veckansmeny. ca 250 g kokta och skalade rödbetorca 250 g kokta kikärtor0,75 dl tahini0,5 dl gräddfil2 vitlöksklyftor, pressade1 citron, zest och saft0,25 tsk salt3 tsk malen spiskummin0,5 dl olivoljaMixa allt till en så slät gucka som möjligt. 0,75 dl tahini
På denna veckasmeny finner du även en snabblagad köttfärssås med asiatiska smaker, helstekt fläskytterfilé med krämiga rotfrukter i ugn och laxbiffar med frites och Västerbottensdip – en riktig mitt-i-veckanlyxare
Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”. Häll ner havregrynen och låt hela blandningen svalna till ca 35-37 grader
Det blev den här pajen, som få bli veckans vegetariska inslag. För ett par veckor sedan döptes mitt lilla barnbarn, och då bjöds släktingar och vänner på paj och kladdkakor efteråt
Idag står det köttgryta på menyn. LCHF-vecka. Hoppas att ni alla fått en riktigt bra start på veckan. Jag började min vecka med ett kortare arbetspass än vanligt, så jag är redan hemma från jobbet igen, och lunchen är dessutom intagen
Nu är 2016 slut och vi går in i 2017 det börjar med en solig dag och lite kallare, känns väldigt bra tycker jag. Nu hälsar vi 2017 välkommen och hoppas på ännu ett underbart år, med händelserika månader. Detta var vår Nyårsaftons meny 2016. 1 Prosciutto di Parma (á 70g), 600 g fläskfilé putsad, 2 msk soltorkade tomater, 100 g Fetaost smulad, 1 kruka basilika plockade blad, ca 250 g smördeg, 1 ägg uppvispat, olivolja Classico, salt, svartpeppar nymalen. 7. Önskar Er ett underbart Gott Nytt 2017 hoppas att ni bloggar vidare så syns och hörs vi på nätet, med många tips och ideér. 2017 d
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.