Blanda i en skål med en halvpressad lime, olivolja, balsamvinäger, flingsaltochpeppar. Tonfiskenkan ententen stekas eller grillas, se bara till att den inte bliröverstökat
I de flestafall, då du blirserverad en Salade Niçoise, så kommer du få en salladmed kokt potatis, rödlök, tomater, ägg, kapris, oliver ochtonfisk på burk
Denna risotton är smaksattmedpaprikapulverochtoppadmed både färsk spenatochtomater, alltså får ni i er ett gäng vitaminbokstäverochantioxidanter (läs gärna här om du blirintresseradoch vill veta mer)
Det är ju lite krångligaremed färsk fisk eftersom man helst skaäta den sammadag som manhar köpt den vilket innebär att det blirnågraextra turer till affären i veckan men det är helt klart värt det eftersom det är så himla gott
Hemligheten bakom riktigt gott mos eller god puré är i vårt tycke attpressapotatisen, blanda den med smör ochvarm mjölk ochsedanvända runt ingredienserna i kastrullenmed en bred slickepott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.