11 förp
svarta bönor 100 g mörk choklad 3 ägg 2-3 msk kakao 10 dadlar, urkärnade (eller 1 dl socker) 1 dl smör, smält (eller kokosfett) 1 nypa salt choklad, smält till garneringSätt ugnen på 175 grader varmluft. Skölj bönorna och smält chokladen i ett vattenbad. Lägg alla ingredienser i en matberedare och mixa till en jämn smet. Häll smeten i en springform. Grädda i mitten av ugnen i ca 25 minuter. Skär i bitar när kakan svalnat. Förvaras och serveras kall.
Strö över bär och mandelspån. Drag kakan ur pannan med hjälp av pappret och lägg på ett galler. 150 g mandelspånSätt ugnen på 175 grader. 1Grädda i mitten av ugnen 30-35 minuter
Tänkte att mina kunder i dag kunde fått sitta och sola näsan ute på stolarna utanför butiken, samtidigt som de smaskar på kaffe och kakan jag bjuder på i dag
Skiva jordgubbar och lägg på wienerbrödet. 11 1/2-2 msk majsena. 1Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. 1Sätt ugnen på 250 grader. 1Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 7-10 minuter eller tills de har fått fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.