99 kr/flaskan.
Passar som sällskapsvin, grönsaker, fisk och kyckling. Beskrivningen är torr, bärig smak med inslag av örter, röda vinbär, smultron och blodgrapefrukt. Tycker själv att det var ganska blaskigt, och ingen särskild smak. Så inte toppbetyg från mig. Kanske valde jag fel maträtt till detta vin. Får kanske ge det en chans till...
Melonsallad med avokado, citron och kallskuret
4
portioner
1 påse
blandsallad, 70 gr 1 cantaloupemelon 1/4 liten vattenmelon
2 avokado
2 röda lökar
1 kruka
mynta
1 tsk
flingsalt
2 krm
svartpeppar
150 gr
kallskuret, tex. parmaskinka, salami, bresola
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. För det är inte lätt att hålla vikten när man driver en blogg med mat och bak inriktning
Västeråsgurkorna ligger i stora, generösa högar hos grönsakshandlarna, morötterna nästan spränger sig upp ur jorden och till och med mina tomater börjar visa vilken färg de har tänkt bli när de blir stora
Första natten tillbaka på jobbet var minst sagt tuff, det kan till och med vara den allra tuffaste natten jag haft sen jag började där för ett halvår sedan
Pepparroten tycker jag passar sig extra fint till grillad fisk. Pepperrotskrämen gör du enkelt genom att röra ihop creme fraiche med riven pepparot och krydda med salt & peppar
Receptet hittade jag i Coop Forums reklamblad. Strö över basilikablad och krydda med salt och peppar. 200 gram valfria oliver2 msk olivolja1/2 vattenmelon i munsbitar200 gram fetaost i bitar1 liten rödlök i tunna strimlor2 msk rödvinsvinäger eller pressad saft från 1 citron1 kruka basilikasaltsvartpepparLägg oliverna i oljan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.