8 skiva(or) kallröktskinka. 1. Kärna ur och skala melonen. Skär den i tunna skivor. 2. Lägg ut skinkskivorna och lägg en melonskiva och lite rucola mitt på och rulla ihop
En annan sak som är otroligt viktig också är mozzarellan du lägger på pizzan, det får absolut inte vara en mozzarella med mycket vätska i sig för då kommer den släppa i ugnen och din botten kommer inte få samma yta, den blir mer mot det degiga håller
Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkade skinkanmed melon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
Receptet på griljering med ströbröd kommer från ICA, blev så sugen på att testa då det var honung i, och det blev den godaste griljeringen någonsin, lätt smak av det söta mot det salta
Oavsett om du själv rimmat, själv kokat eller köpt kokt skinka behövs en god griljering. Skär av svålen (och lite av fettranden om du vill) och lägg skinkan i en långpanna
Servera med ris, pasta eller potatis och en krispig sallad gjord på isbergssallad, gurka och majs. Skär skinkan i skivor, tunna eller tjocka efter eget tycke
Vi har dekorerat med blad från kärleksört som trivs bra i vår trädgård. Smaka av med salt och peppar. Bredfyllningen över laxen och rulla sedan ihop till en rulle med hjälp av plasten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.