Mycket av smaken kommer från mjuk ost (ja, särskrivet ska det vara - inte mjukost) som läggs i botten tillsammans med fräst babyspenat innan omelettsmeten hälls över
Blanda ihop grädden, soltorkade tomaterna, vitlöken, basilikan, pepparn och smaka av med salt. Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga
4 port Falukorv i ugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé Tillbehör Potatismos Kokta grönsaker Värm ugnen till 225 * Skär korven i skivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 2st tomater. 150g lagrad ost
Lägg smördegen på en ugnsplåt med bakplåtspapper under. 200 g smördeg, utkavlad 100 g färskost 100 g västerbottensost, riven 2 färska lökar 400 g cocktailtomater Värm ugnen till 180 grader. - Läs hela inlägget här 200 g smördeg. 100 g färskost. 100 g västerbottensost. 400 g cocktailtomater
4 1 dl ströbröd 1 1/2 dl mjölk 8 potatisar 500 g blandfärs 1 1/2 tsk salt 1 krm peppar 2 gula lökar 2 msk smör eller margarin 3 dl grönsaksbuljong 1 msk kinesisk soja 4 tomater 150 g riven gratängost Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
-) Att det inte blev mer matlagning än så denna helg hänger ihop med monteringen av nämnda garderober med inredning, HiFi-inköpoch installation samt höststädning som tog fem timmar av söndagen i anspråk
Toppa med örter av något slag. Tillsätt det övriga och blanda väl. Strö över osten. Ös upp degen på bänken och arbeta den ordentligt tills den är jämn och elastisk
Allt föll mig på läppen så det var bara att i princip kopiera rakt av - steal with pride. Här tillagas en jättebiff i ugnen med buljong och lök, täckt av tomaterochost
Vispa ihop äggen med vattnet och saltet. Omelett tillhör kategorin ultrasnabba middagsrätter, vilket passar mig alldeles utmärkt nu när jag har massor med annat att göra inför midsommarhelgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.