Om man äter dem får man vara medveten om att de är "förklätt godis", kanske något bättre än att äta en Snickers i och med att man får i sig mer protein men ingredienserna är långt ifrån naturliga
Som föräldraledig är jag mer medveten om när solen går ner än tidigare. När jag jobbar kan jag ju mest konstatera att det är mörkt när jag sticker ut näsan utanför kontoret klockan fem, men nu märker jag att det blir mörkt tidigare och tidigare för varje dag som går
Dags för ett nytt brödrecept. De här naturligt glutenfria frallorna blev riktigt bra. Saftiga och goda. Jag höll medvetet ingredienslistan kort för att skapa ett så enkelt vardagsbröd som möjligt
Jag är medveten om att själva kakan egentligen ska vara på toppen av pinnen, men jag anser att den är snyggare och så mycket lättare att presentera med kakan i botten på pinnen
Blanda väl och tryck sedan ut smulblandningen på botten av formen. Jag dyker rätt in, utan något som helst omhuldande, i världen av veganska recept nu när jag fick klartecken från er i mitt senaste inlägg
Jag är väl medveten om hur min kropp fungerar och så fort jag äter något som innehåller socker så triggar det igång ett sug efter mer och det tar upp till flera dagar innan det försvinner
Som du kanske har märkt så är det inte så mycket mjölkprodukter just nu i mina recept. Har medvetet dragit ner på det och försöker att tänka om lite, göra lite mer utan just mjölkprodukter
Som ni kanske har märkt så äter vi alltmer vegetariska rätter och det är en medveten strategi från våran sida att just forsera in vegmat i våra veckomenyer
Jag har sprungit ett tag nu, men varje gång har känns så galet jobbig och jag har längtar efter den där härliga känslan då stegen är lätta och andningen i naturlig rytm
Sojafärs är ett mycket bra alternativ för den som vill minska köttkonsumtionen men fortfarande göra liknande så kallad ”vanlig” barnmat som t ex biffar, ”köttbullar” eller spaghetti och ”köttfärssås”
Som ni kanske har märkt har jag inte bloggat så mycket på senaste. Det beror på att jag har haft väldigt fullt upp och saknat tid och ork till att blogga
Slarvigt javisst, och jag är fullt medveten om alla tillsatser och konserveringsmedel och E-ämnen som jag hade sluppit om jag gjort det själv, men då hade vi fått äta runt midnatt
Trenden har tidigare varit att det ska vara så hög kötthalt som möjligt, men nu är man mer medveten om köttets miljöpåverkan och har därför börjat minska på kötthalten
Efter en löptur på eftermiddagen satte jag igång, väl medveten om att det skulle bli lite sent. Igår lagade jag ett långkok, en chili, som jag fått tips om från Maria
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.