Tomatsåsenmed så enkla och basala ingredienser blir sanslöst god. Färska tomater får helt enkelt koka ihop med olivolja, lite vitt matlagningsvin, salt, svartpeppar och så lite socker som avrundning
Den smakar mycket och du kommer säker blir riktigt nöjd med måltiden. Späd eventuellt med lite vatten. Skala och skiva löken, kärna ur och strimla paprikan, skiva squashen
Kommer definitivt göra rätten en gång till och då med det. Om du får ostsmet över ha i den med. En sockerbloggsdag som en annan bloggare benämnde såna här inlägg som, japp det har jag haft och på alla hjärtansdag dessutom ♥
Smörj en ugnfast form och lägg ett lager med potatisskivor. tomat&medelhavsörter. Skala och hacka löken. Lägg i färsen, stek den tills den är grynig och genomstekt
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. Snittade dom på mitten och sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över lite olivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
Vi hade gäster på besök igår och som vanligt brukar jag försöka passa på att baka ”lite extra” att båda bjuda på och skicka med gästerna lite hem… Det brukar alltid vara uppskattat och så slipper jag ha kvar en hel massa fika som ingen riktigt orkar äta upp
Jag har testat att göra soppan både med spenat ochmed rödbetsblast, både med bondbönor ochmed vanliga ärtor, och både med fryst tinad fisk och färsk dito
• Häll olivoljan i en tjockbottnad kastrull och sätt på medelvärme. • Toppa med dina favorittillbehör. • Vispa ner de torra ingredienserna utom fiberhusken och blanda till en slät smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.