Det blir smått motsägelsefullt när jag talat om att det går fort och är enkelt och så tänkte jag också berätta att riset jag tänkt servera till lös medsin frånvaro när jag öppnade skafferiet, så jag slängde ihop en snabb bröddeg med ganska mycket jäst som jag bakade av och serverade nybakt till
Men det visar sig funka hur bra som helst med quornfärs så bot finns . Pressa över limesaften och låt det dra medan du delar och kärnar ur tomaterna som du sedan hackar fint
Smaka av med salt och peppar. Servera grytan medmed ris, jalapeño och gräddfil. 1Till servering2 dl gräddfil 4 port kokt risBörja med den picklade jalapeñon
C. h. i. l. c. o. n. a. r. e. å. t. j. g. f. m. u. d. D. v. p. ä. s. b. ö. …. T. ). N. y. k. O. 4. 2. ,. 1. 0. 3. é. ½. S. B. L. R. x. A. E. -. F. w. G. t C. f p
Idén att smaksätta med lite kaffe har jag lånat av Gert Klötzke. Fräs grönsakerna tillsammans med kryddorna och kaffet i olivolja tills det blir gyllenbrunt
Rör om ibland medan du förbereder resten. Servera på ris med en skummande öl och en grönsallad. Häll det kokande vattnet över bulguren och sätt åt sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.