Inte för att jag nu ser migsom inbiten frilansare - tvärtom ledde ett frilansuppdrag till ett annat som i sin tur ledde till att jag mer eller mindre på stående fot blev erbjuden fast anställning på en ideell organisation som jag håller varmt om hjärtat
Som efterrätt till detta tog vi bara kaffe och chokladtryffel/mjölk och pepparkaka. Arvid och hon hade ställt samman ett antal stolar och innan vi ens hann reagera var olyckan framme
Anledningen till att vi åt krabba kan vi tacka Arvid för, han har pratat om krabba ända sedan i kräftskivan i somras - att han skulle tycka att det vore spännande att äta krabba
Önskar er en skön och avkopplande helg, oavsett om ni har fler eller färre lediga dagar. en utflykt eller två blir det och ni som följer mig på Facebook och Instagram hänger som vanligt med på äventyren, både i och utanför köket
Servera med ris, gärna fullkorns- eller råris, eller potatis och en blandad sallad. Jag har gjort ett par försök utan recept som blivit ok, men inte mer
Servera gärna nybakat bröd till - tex DETTA >>. För fler enkla recept - Följ mig på facebook HÄR >>. På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar
För fler enkla recept - Följ mig på facebook HÄR >>. För beskrivning - Klicka HÄR >>. Att det kallas just det fantastiska brödet visste jag inte när jag fastnade för det här receptet för några år sedan, nu har jag sett receptet cirkulera runt lite överallt på nätet och då med benämningen det fantastiska brödet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.