Jag tycker att en äggröra ska vara krämig, lätt saltad och serveras med knaperstekta bacon. Det var länge sen jag gjorde äggröraoch har tydligen glömt bort hur fort det går
140 g bacon. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 140 g bacon 1 gul lök Arla® Svenskt Smör 1 tsk curry 6 ägg 1 dl Kelda® mellangrädde ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 4 skivor rostat bröd 80 g babyspenat
Fördela äggröran, baconskivorna, korvarna, tomaterna och champinjonerna fyra varma tallrikar. Häll i äggen och stek under ständig omrörning till en krämig äggröra
Ta från värmen och rör ner resten av smöret, så blir äggröran extra krämig och god. På bilden är det Ramselebacon tillsammans med en äggröramed lite mer sting än vanligt
Jag håller på med en liten rensning här hemma innan det är dags att fylla på kyl och frys igen så dagens frukost betår av en klassisk äggröramedbaconmed även några bitar broccoli och en bit fröknäcke med lite krämig brieost på
Strimla baconoch stek tillsammans med hackad lök. Blanda med pastan och broccolin och lägg i en form. Vispa ihop mjölk, ägg, ost, salt och peppar, och häll i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.