Ingredienser Portioner. 8-10 bitar 300 g mandelmassa 150 g rumsvarmt smör 3 rumsvarma ägg 2 dl färska hallon smör till formen Till servering 500 g färska jordgubbar 2 dl vispgrädde 1 krm vaniljpulver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Man behöver absolut inte oroa sig för att den kommer komma ut misslyckad ur ugnen eftersom du bryter den i bitar och toppar sedan mellanrummen medfläderkräm, kokosgrädde och slutligen färska bär
Det har varit en tuff vecka med extremt mycket skolgrejer samtidigt som jag varit förkyld och hängig men jag lyckades få in allt i tid, till och med innan vi åkte iväg på Thanksgiving middagen igår så jag kunde släppa allt och njuta av kvällen där
Kavla ut degen och klä en pajform (gärna med löstagbar botten) så att degen går upp på kanterna. Hacka pistagenötterna och strö över kakan, riv över citronskal med ett ciseleringsjärn
Det här är en ny variant av pajen med cornflakes- och frågan är om inte den blev nästan ännu godare. stat_gif += "&x_ads_imp_theme=" + wpcom_adclk_theme
Dekorera med grädde och färska bär. Färska bär. Tillsätt den kondenserade mjölken och bären. Färska bär. 225 g hallon/blåbär. Klä en springform på ca 22 cm i diameter med bakplåtspapper. Täck formen med plast eller aluminiumfolie och ställ i frysen i ca 5 timma men för mig hade över natt till nästa dag festen då
Vispa färskost och grädde tills det är spritsbart, smaka av med lemon curd. Garnera kakan med spritsad citronkräm, hallon, rivet citronskal, mandelspån och eventuellt myntablad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.