Garnera alternativt med hallon. Hallonglasyr. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Mal 1/2 dl sötmandel i mandelkvarn och blanda det med 1/2 dl strösocker
Garnera med hallon. 1Receptet gäller för 14 st 175 g Arla® Svenskt Smör 75 g mandelmassa 1 ägg 8 droppar bittermandelarom 1½ dl Arla® mjölk 2½ dl strösocker 3 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker ½ tsk bakpulver Hallonglasyr. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Garnera med hallon. Hallonglasyr. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Mal 1/2 dl sötmandel i mandelkvarn och blanda det med 1/2 dl strösocker
Garnera med hallon. Hallonglasyr. Hallonglasyr. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Mal 1/2 dl sötmandel i mandelkvarn och blanda det med 1/2 dl strösocker
Mixa smör, mjöl, socker och salt i matberedare med kniven tills det är jämnt fördelat. Häll glasyren över kakan och garnera med godis eller strössel om du vill
Mixa smör, mjöl, socker och salt i matberedare med kniven tills det är jämnt fördelat. Häll glasyren över kakan och garnera med godis eller strössel om du vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.