Mazarin med rabarbercheesecake
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mazarinbotten300 g mandelmassa 125 g smör, rumsvarmt 3 ägg 50 g mandelmjöl (eller 45 g/0,75 dl vetemjöl) [1 dl] 0,5-1 tsk kardemummakärnor, nystötta
  • Kompottca 250 g rabarber, delad i bitar 45 g strösocker [0,5 dl] 2 gelatinblad 1 tsk kardemummakärnor, nystötta 0,5 tsk vaniljpaste (kan uteslutas)
  • Cheesecake4 gelatinblad 600 g crème fraîche, rumsvarm (34 %) [6 dl] 200 g färskost, rumsvarm 125 g strösocker [1,5 dl] 1 citron, fint rivet skal (eller limefrukt)
  • Dekorationca 2-3 stjälkar rabarber 250 g vatten [2,5 dl] 65 g strösocker [0,75 dl]

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.