Supergod kladdkaka med dumle snacks och karameliserad mjölk ( kola). Börja med att breda på ut hälften av kladdkakssmeten i den, och klicka ut kolakrämen i smeten och tryck ner dumle och toppa sist med resten av kladdkake smeten
Tryck ut degen i mazarinformar och ställ i kylen i ca 30 minuter. Blanda smöret med de andra ingredienserna i en matberedare och arbeta ihop till en en smidig deg
1MazarinformarSmörj ovala mazarinformar av metall eller aluminiumfolieformar väl. Grädda mazarinerna på galler i nedre delen av ugnen i 200 grader, ca 15 min
Blanda samman mjöl, socker, smör och äggula till mördegen, i matberedaren med kniven monterad. Rulla ut degen till två längder och dela vardera i 12 bitar
Fika går alltid hem tycker jag, förkylning eller ej… Här hemma är mazariner en favorit så jag tänkte att det var dags att delge er mitt goda recept på detta bakverk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.