I have made my homemade mayo for years just like this, but with Canola oil. Jag har gjort hemmagjord majonnäs på det här sättet i åratal, men med rapsolja
FacebookTwitterPinterestGoogleE-postSkriv utMerPocketTumblrLinkedInRedditTelegramWhatsAppSkype. Tänk på att alla ingredienser har samma temperatur innan du börjar, detta är grundregel i alla emulsioner då de lätt skär sig annars
Mitt bästa recept på majonnäs. Majonnäs ingår i många sallader och tillbehör till julbordet och den blir absolut godast och nyttigast om man gör den själv
En god majonnäs är inget man köper, det är något man gör själv. Sen jag började göra majonnäs själv har jag insett hur mångsidigt det är, jag kan varmt rekommendera majo på macka istället för smör (Jag byter nog aldrig tillbaks
Man måste bara se till att alla ingredienser har samma temperatur- antingen ställer man in oljan i kylen så den blir kall eller tar ut äggen ur kylen så att de blir rumstempererade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.