Idag blir det de här goda snittarna med en underbar geishafyllning. Lägg en rad med geischachoklad på varje längd och vik upp kanterna så de möts på toppen
Vissa kakor blev för knapriga, andra för mjuka. I stället bestämde jag mig för att tvista till dem lite med brynt smör och en nypa kanel och det blev faktiskt … gudomligt
Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och tryck till lätt med en gaffel. ½ tsk mald kanel. Flytta sedan över kakorna på en kall plåt klädd med bakplåtspapper och låt dem svalna av helt
I morgon firas det Mors dag, men eftersom det är jobbhelg för mig så blev det istället några havrekakor bakade till mamma och en extra tanke går till mormor
Jag erbjöd mig att köpa med lite fika vilket fru A tyckte var en bra idé. Väl hemma så började jag tänka att det är lättare att svänga ihop en paj med det jag har hemma än att ta bilen till Ica och halta in i affären
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.