Men du får förstås gärna välja ett ekologiskt vin eller ett naturvin om du har lust. Jag gjorde mina vegetariska matmuffins glutenfria förstås, men de kan säkert göras med vanligt vetemjöl också
Skär av toppen på tomaterna och gröp ur dem. Rödlöken väntar på sin tur. Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Mot slutet av koktiden kan du låta en bit strimlad purjolök koka med. Här kommer ett förslag på en lätt och god maträtt för barnfamiljer, varför inte alla andra också
Höj hastigheten och vispa marängen tills den är nere i rumstemperaturoch är glansig. När sockerlagen nått rätt temperatur, häll den i marängen med vispen igång på mellanhastighet
Ta ut ur ugnen och låt den stå och dra till sig i några minuter. ½ dl tomatpuré. Nu kanske det är dags för en liten tävling när jag kommer hem till påsk, om jag vågar
Man nästan ser hur D-vitaminet spruttlar omkring därinne. Mina ägg, som jag köper av en kompis, är dessutom värpta av lyckliga hönor som kaxigt sprätter omkring i det fria och mumsar i sig grönska, så gulorna gör skäl för sitt namn och lyser som solen själv
Tillsätt ägg, vatten och gräddfil. Ta ut bröden och låt de svalna, njut med något gott att dricka. Häll i smeten i 8 muffinsformar till hälften, smula över chevre, spara till slutet, fördela lök och bacon, det ska vara mycket fyllning ända upp till kanten, strö över resten av chevren och ringla över olivolja
Blanda vetemjöl, bakpulver, bikarbonat, salt, socker, örter och riven ost i en skål. Vispa ihop ägg, mjölk och olja, och blanda ner i de torra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.