300-400 g
matjessillfiléer 10-12 medelstora färskpotatis 2 st rödlökar 3 st ägg 2 st citroner 100 g smör Dill samt gräslök till garnering Salt, efter smak Peppar, efter smak färskpotatis
Börja med att lägga ut några dekorativa salladsblad i botten på ett stort fat. Toppa med finhackad rödlök, gräslök och eventuellt ätbara blommor (penséer)
Ös över det brynta smöret och garnera med dill och gräslök. Koka och hacka äggen. Lägg filéerna på tallrikar och strö över ägget och den finhackade löken
700 gram färskpotatis(ar) 0 salt 4 st ägg 1 st grönt äpple 0,5 st röd lök 0,5 kruka(or) gräslök 0,5 st citron(er) 2 burk(ar) matjessill 3 dl gräddfil Köp receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.