Gubbröra med matjessill Ingredienser Portioner. 4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 1 burk matjessillfilé (à 200 g) 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt svartpeppar Till servering gärna knäckebröd Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Skaldjursrulle Låt smöret smälta i en kastrull. Tillsätt mjöl och mjölk, och värm under omrörning tills smeten släpper kastrullens kant Hemmets Journal
Laga ostgratinerade tunnbrödssnittar à l’Alsace Alsacepizzan tarte flambée har inspirerat till dessa festliga, smakrika tilltugg. De går bra att förbereda och förvara inslagna i folie i kylen fram till gratineringen Fredriks Fika
Matjessilltårta 300 g kavring. 1100 g smör, smält. 13 gelatinblad, blötlagda. 13 dl crème fraiche. 12 dl kvarg. 12 ägg, hårdkokta och skalade www.koket.se
Varmrökt laxröra till rostat bröd Gjorde ett par goda små snittar/tilltugg av den överblivna varmrökt laxen vi hade i kylskåpet efter julhelgen Kryddburken.se
Gratinerad ansjovisrulle toppad med riven ost Smält fettet, rör ner mjöl och späd med mjölk och grädde. Sjud ca 5 minuter. Låt smeten svalna. Tillsätt ansjovisspad, gulor och bakpulver Hemmets Journal
Laxcheesecake med röd kaviar Hur otroligt det än låter och känns (just nu varvas snöstorm med strålande solsken och blå himmel utanför vårt fönster - hej våren var tog du vägen Mårtenssons kök
Matjesskålar med färskpotatis Ingredienser 600 g kokt färskpotatis. salt och peppar. 1 stort knippe dill. 200 g matjessill, 125 g avrunnen recept.mabra.com
Matsedel vecka 25 Midsommarafton - Matjesillsfat med nypotatis, gräddfil och gräslök. Matsedel vecka 25. Godmorgon Midsommarveckan Vardagsmat a la Jess
Matsedel vecka 25 Midsommarafton - Matjesillsfat. 15 Jun. 10. 50. Matsedel vecka 25. 0kommentarer. Godmorgon midsommarveckan. Måndag igen Vardagsmat a la Jess
Matsedel vecka 25 - Midsommarveckan Midsommarafton - Matjesillsfat med nypotatis, gräddfil och gräslök. Matsedel vecka 25 - Midsommarveckan Vardagsmat a la Jess
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.