I dagens matlåda hade jag med mig en matig tomatsoppa med risoni, bönor ochfetaost. Vi har ju en deal hemma sedan nyår att äta vegetariskt en gång i veckan och veckans ”veggo” kan vi nu bocka av
Riktigt bra muffins har jag faktiskt bara fått på två caféer vad jag kan minnas, ”No Fire No Glory” i Berlin, och ”Condeco” i Göteborg (men bara om man lyckas komma i precis rätt tillfälle då de är dagsfärska)
Smula över fetaostoch avsluta med några drag med pepparkvarnen och lite mer torkade örter. Nästan ingen har nog missat trenden att göra grönkålschips i ugnen och det här är en liknande variant men som går betydligt snabbare, perfekt som tillbehör till maten som bidrar med ytterligare en god smak och konsistent till rätten
Den glutenfria cannelonin är gjord av majs och kommer från Senza Glutine, och den fyllde jag med en röra av grönkålochfetaost, innan en smakrik tomatröra och lite mer fetaostoch grädde fick kröna skapelsen
Strimla soltorkade tomater och blanda ner dem samt smulad fetaost med det övriga innehållet. Kvarta champinjonerna och skär ner grönkålen till mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.