Färsk eller torkad oregano & basilika. Flingsaltgarlic. Vispaäggvitantill ett hårt skum. Blanda de torra ingredienserna för sig och vänd ner dem i den uppvispadeäggvitan
Gör ett hål imuffinsen och klickaifyllningen. Blanda alla torra ingredienseri en skål. Vispaihop ägg, filmjölk och olja, och blanda ner imjölblandningen
Riktigt bra muffins har jag faktiskt bara fått på två caféer vad jag kan minnas, ”No Fire No Glory” iBerlin, och ”Condeco” i Göteborg (men bara om man lyckas komma iprecis rätt tillfälle då de är dagsfärska)
Dem här muffinsen kan ätas både som frukost mellanmål och lunch. Supergoda att äta till en sallad. Låt muffinsen svalna på galler och servera med en sallad eller röra av valfri sort
Smarttrainersmatiga take away muffins. Dessa muffins är perfekta att tillaga och ha i kylen. Jag brukar baka ett gäng och packa ner ipicknickkorgen, som matsäck till barnen eller som mellanmål ibilenvid långfärder
När filodegen vägrar att tina (se föregående inlägg) och middagsgästerna börjar surna tilli takt med att blodsockret sjunker är det bra att ha ett enkelt och snabbt recept på matigamuffinsi rockärmen
Muffinsen kan fyllas med nästan vad som helst. soltorkade tomater, getost, kikärter, oliver, paprika, västerbottensost, rökt lax eller vad som finns hemma
De matigamuffinsen är bara så goda. Här ska det bakas goda matmuffins. Dessutom ska det vara grönmögelost, men jag tycker att den kan vara litelite frän i smaken och valde därför en lite snällare blåmögelost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.