Sedan funderade jag på vad man kunde fylla på med för att göra salladen mer matig och mättande. Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera
Här kommer ännu ett tips på snabblagad och fräsch sommarmat. Det som blir kvar av pestodressingen kan man använda som sås till grillat eller som sås till pasta
Mellandottern har fått dille på sallad med halloumi i. Så nu kör vi på sallader i olika varianter, ibland som ensamrätt och ibland som sallad till maten
Eftersom att jag hade kikärtor, aubergine och kronärtskocka över sedan jag gjorde pizza förra helgen valde jag att använda dessa överskottsingredienser till att laga ett alternativ till den sallad jag i vanliga fall brukar göra
En matigsallad blir ofta bättre om man varierar texturen. Det här är inte alls svårt att tillaga och det är en rätt som passar perfekt att göra i STORT lass, för salladen gör sig bra att även äta kall eller värma på i efterhand (funkar även bra att frysa in i matlådor)
Matig mejerifri sallad med tonfisk och avokado. Eftersom man får energi från kolhydrater och fett är det bra att lägga till lite mer avokado, oliver, mer olivolja i salladen osv när man äter mejeri- och spannmålsfritt/lågkolhydratkost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.