Lägg upp i formar och toppa med valfri topping samt mynta. Det stör mig lite att de flesta smaksatta kvarger som du hittar i mataffären är fullproppade med socker eller konstgjorda sötningsmedel, och därför vill jag utveckla en god smaksatt hallonkvarg som man kan äta med gott samvete
Sedan funderade jag på vad man kunde fylla på med för att göra salladen mer matig och mättande. Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera
Då vill jag tipsa om en enkel och mättande sallad med massa nyttigheter,. som energirika linser, avokado full med nyttiga fetter och näringsrika valnötter,
Jag tog lite av det som fanns i kylen och det blev en äggröra av sort med en ‘twist’. salt, peppar, cayennepeppar, vitpeppar (efter smak, rikligt med cayenne)
Det har blivit mycket söta muffins på bloggen nu ett tag så jag tänkte dela med mig av en mer matig och salt muffins som passar bra som tillbehör till maten eller som ett matigare mellanmål
Vi grillade när våra kompisar Martin och Annika kom på besök. Till det serverade vi bl a denna sallad. Dressingen tog jag inga mått på, men jag kan berätta vad jag hade i den
Denna matiga och goda soppa, med bland annat vitkål, potatis, paprika och het grön currypasta, satte verkligen fart mitt blodomlopp och ökade säkert min kroppsvärme med några grader
paprika och majs eftersom jag inte alltid brukar ha med dessa. Gärna i minst en timme för smakens skull men har du inte tid kan du låta den stå medans du fixar i ordning resten av salladen (se då till att ha skivat löken väldigt tunt samt skaka burken ordentligt)
Servera med en sallad och avrunda med en frukt. Vispa samman ägg, filmjölk och olivolja. Blanda ner grahamsmjöl, vetemjöl, bakpulver, basilika och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.