smör, salt, peppar och någon valfri ört att garnera med. Mitt under själva plockningenfinns det alltidtid att ta fram och karva liteav den där tryffelsalamin
När vi åt det nu sistville jag bara få känna smaken igenav en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snittoch fylls med vitlökssmör eller bregott ochflingsalt…
När jag ändå var igångochmixadeihop en rosaskimrandeoch läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag på att testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilketvisadesigbli en krämigoch lagom söt solgul historia
Vi hade lite grönmögelost hemma som jag gjorde en sås utavoch som ryggbiffenfick ugnsgräddas i. Jag visstefaktisktinteriktigt hur jag skulle göra när jag satte igångoch började laga detta men det blev otroligt nog jättegott
Så en dag plockade viav de skrynkligaste bladknopparna och gjorde en pesto av dem. Men det blev en succé och han åt med stor aptit en stor tallrik pasta med pesto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.