I förra inlägget tipsade jag om bra matatt ha med sig ut på vandring. Jag använde inte aluminiumfolie då jag inte vill riskera att äggen fastnar i detta och jag får med aluminium rester i maten
Ingefära är en ört full med antioxidanter, som dessutom ger maten lite extra sting och ett uns sötma, så boosta din mat med ingefära och minska risken föratt bli sjuka
Och hur roligt det faktiskt är att både baka och laga mat. Det var min allra första. Ibland så förvånar jag mig själv hur duktig jag faktiskt har blivit i köket
Januari är den fattigaste månaden efter alla julklappar och nyårsfiranden. Vi äter det till lunch rätt så ofta på helgerna, men det är ju faktiskt rätt billig och mättande mat
Särskilt inte när min ugn har gått sönder vilket jag förträngt i typ tre veckor men nu börjar det verkligen irritera mig så jag måste verkligen ringa en elektriker eller…ugnsfixare eller nåt (vem ska man ringa föratt fixa trasiga ugnar
Jag gör ofta och gärna en sallad när solen står högt på himlen och värmen ligger som ett dallrande gelétäcke i luften, då när jag inte har lust att svettas i köket vid spisen eller har orken att tända grillen är det den perfekta matenatt plocka fram för småhungriga magar
Detta kanske också kan ge lite inspiration till att det faktiskt går utmärkt att laga matför endast en person & dessutom tar ingen av dessa rätter längre tid än en kvart att laga, skönt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.