Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
I mitt recept tillsätter jag mer grönsaker än traditionella recept anger och serverar curryn antingen som matig sopp-gryta utan ris eller ibland med ris
Massaman curry är en Thailändsk version av en maträtt som ursprungligen var persisk. Välj en rymlig gryta eller stekpanna med höga kanter som både går att använda på spisplattan och ha i ugnen, och som har ett lock
Den här grytan med tofu och röd curry gör jag lite då och då, och godast blir den såklart om man har i extra mycket röd chili (helst både i grytan och på toppen
Framför allt den thai-mat man äter eller köper med hem från thailändska restauranger. Men som sagt, är övertygad om att det fungerar lika bra att laga till rätten i en gryta på spisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.