Ingredienser 4 st kycklingfiléer salt och peppar 4 skivor rökt skinka 4 msk dijonsenap 4 skivor tomat 4 skivor tjocka emmentaler eller annan smakrik ost smör att pensla med grillkrydda eller annan kryddblandning till kycklingen Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Skeda upp bärkompotten, klicka på mascarponeoch toppa med flytande honung. När en lång och god middag börjar närma sig sitt slut är det ibland skönt att ha en enkel men tjusig efterrätt att servera
Blanda mascarponen med citroncurden, citronsaften och det rivna skalet. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, maizena, bakpulver, vaniljsocker och kardemumma
Det är ju sååå gott att steka kyckling i smör och en massa vitlök. Jag blev så sugen på just stekt kyckling i vitlök och tänkte att det skulle bli så gott med en enkel tomatsås och toppa detta med mozzarella – och det blev det verkligen
Fredagskväll och vad är väl mysigare än en familjemiddag, lite lagom slitna efter veckan och man får sätta sig ner och pusta ut, äta gott, njuta, småprata och bli sådär härligt trött så det enda som väntar (efter disk och undanplock i köket förstås) är soffan och TV-kväll
Frusen Mascarponeoch Dulce de leche kaka. Denna är lite speciell då den inte innehåller Philadelphia ost, vilket är det vanliga, utan Mascarponeost, min favorit-färskost
I går gjorde jag i ordning några kycklingfiléer som jag fyllde med pesto, mozzarella och salami, se'n var det tänkt att Leif skulle grilla dem när han kom hem från jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.