RECEPT - MARYS LYXIGA KANTARELLPAJ. Jag befinner mig mitt i semestern och det är ljuvligt, exakt hälften har passerat och jag ser verkligen fram emot andra delen
Spansk tortilla är inte ett bröd utan en rejäl bondomelett med potatis som man traditionellt i Spanien ofta skär i skivor och serverar som tapas eller mellanmål
Man kan äta Tortilla Española både varm och kall, som ensamrätt tillsammans med korv eller annat kött, som tapas (skuren i kuber med tandpetare i) eller som en del i en picknick
Helst vill hon dessutom ha pulled turkey, och det om något tar ju en stund så det kanske inte är något som man äter en vanlig måndagskväll, men på helgen då har man ju all tid i världen
Täck med de resterande tortillasbröden och tryck till. Skär tortillasen i snibbar. Dela köttet i mindre bitar och fördela dem över 2 vetetortillas. 4 st vete-tortillas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.