MARSIPANTÅRTA OCH 2012-ÅRS JULKLAPP
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tårtbotten
  • 4 ägg 2 dl socker
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 1 dl potatismjöl
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • Geishafluff
  • 200 g Geishachoklad
  • 3 dl vispgrädde
  • Rårörda bär
  • 200 g valfria bär (hallon, jordgubbar, blåbär)
  • 2 tsk marsanpulver
  • ev lite socker
  • Smörkräm
  • 115 g mjukt smör
  • 250 g florsocker
  • 2 tsk kokhett vatten
  • 1 tsk vaniljarom

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.