Heat skillet over medium heat. Once skillet is hot, add just enough oil to lightly coat the bottom of your skillet, then add your burgers - only as as many as will comfortably fit in the pan
Servera de marockanska morotsbiffarna med hirssalladen. Koka upp rikligt med vatten i en kastrull. Mixa kikärtor, morötter, lök, persilja, olja, maizenaredning, bakpulver, spiskummin, curry, chilipulver, salt, peppar och ägg i en matberedare eller med hjälp av en stavmixer
Som en dekonstruerad risnudelsallad på något vis, med lyxigare känsla. Lägg alla rullar på en tallrik, strö över lite sesamfrön och servera med några blad thai-basilika
Efter jäsningen lägg degen på mjölat bakbord, knåda degen med lätt hand och dela den I fyra bitar. Nu är det så längesedan jag bakade dessa bröd från Flipin Burgers bok att jag knappt minns om de var goda, men när jag läser mitt blogg inlägg om dom från förra året (hjälp var tog tiden vägen
Tänkte dela med mig lite av vegetariska recept då och då. Den här rätten är en biff blandad med morot och jordnötter, som lunch tycker jag att det är lagom att servera dem med en kall sås och en god sallad
Jag har inte bloggat på några dagar nu för helt plötsligt så var hårddisken full med bilder. Så jag blev tvungen att fixa till det innan jag kunde överföra nya
(de ska inte tryckas igenom helt utan det ska bli en botten med färs). Sommarens hetaste burgare måste vara dessa Beercan burgers, fyllda baconlindade köttfärsburgare
Är festen utomhus är det ett extra plus som maträtterna inte kräver bestick så att man dels slipper massa engångsartiklar som skräpar runt men också att vinden snor med sig både det ena och det andra
Servera de marockanska köttbullarna i tomatsåsen tillsammans med ris och sköljd salladsmix. Hetta upp olja i en kastrull och fräs lök och vitlök tillsammans med spiskummin, kanel och chiliflakes utan att det tar färg
Ett tips, om du vill kan du fylla varje biff med ost. want you can fill the burgers with cheese. 30 minuter Ett tips, om du vill kan du fylla varje biff med ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.