Servera de marockanskaköttbullarnaitomatsåsentillsammansmedris och sköljd salladsmix. Tillsätt krossade tomater, vatten, buljong och honung och låt såsen småputtra under lock medan du gör köttbullarna
När köttbullarna är klara i ugnen, ta ut och lägg ner dem itomatsåsen. Forma lite större köttbullarmed hjälp av lite vatten i handflatorna, då klibbar det mindre
Vänd försiktigt runt köttbullarnaitomatsåsen och låt dem få puttra med några minuter. Koka upp såsen och låt sedan puttra långsamt medan du förbereder köttbullarna
En maträtt med en smakriktomatsås, saftiga stora köttbullar och härligt smält buffelmozarella. Blanda alla ingredienser och rulla till stora köttbullar, stek i en stekpanna medolivolja och smör
Tillsätt bara liteklassiskamedelhavskryddor så har du helt plötsligt gjort italienskaköttbullar. Blanda ihop färsen medövrigaingredienser och tillsätttillsist den stekta löken
Blanda yoghurt medharissa. Forma färsen med oljade händer till stora köttbullar. Blanda lammfärsen med rödlök, kebabkrydda, ingefära, salt och peppar i en bunke
Vi har ätit kall, asiatisk nudelsallad med kall, asiatiskfläskfilé (världens bästa bjudmat till bufféer, nihittar den här) och inte alls de italienskaköttbullarna på bilden ovan med pasta och tomatsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.