Värm bröden någon minut i ugnen och full sedan som en wrap med Humus ochfavoritgrönsaker. Denna wrap funkar även bra att göra och ta med sig på utflykt
Jag brukar servera den här couscousen med myntasås, röd sås, baba ganoush, hummusoch ett orientaliskt tunnbröd (som vi brukar köpa på Maxi eller Willy´s)
Servera med lite olivolja för smaksättning till de grilladegrönsakerna. Öppna fetaostförpackningarna och lägg osten med den kryddade sidan upp i folietrågen
Såklart var det både förrätt och dessert med i alltet. Mer eller mindre svängde ihop detta till middag då en planerad AW på stan blev en PW med middag hos mig
Vänd runt grönsakerna efter halva tiden. Servera med citronklyftor ochhummus vid sidan av. Låt den ånga av och fluffa sedan försiktigt upp quinoan med en gaffel
Skär i knappa centimetertjocka skivor på längden och smörj in med olivolja, salt och peppar. Det här uttrycket att smaker gifter sig väl med varandra kanske är föråldrat, men ett kärleksfullt möte maträtterna emellan var det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.