) Jag tycker dessa chokladiga kakor med de friska hallonen är jättegoda att äta som dom är men det blir även en fin efterrätt tillsammans med en klick grädde
Att passa på att göra färskostmedan ramslöken står i backen är ett måste för mig. Det man gör är att värma upp filmjölken och gräddfilen i en kastrull tillsammans med en nypa salt/valfri krydda och därefter sila den genom en silduk, en halvgles bomullsväv i ett durkslag fungerar utmärkt
Ingredienser Portioner. 20 1 l filmjölk 3 dl gräddfil Smaksättning 10 soltorkade tomater 5 urkärnade, svarta oliver 5 urkärnade gröna oliver 1 kruka basilika 2 pressade vitlöksklyftor salt och peppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Men när regnet verkligen slår hårt mot fönsterrutorna och man får sitta inne med en kopp thé och klura ut vad man ska baka här näst, så kan jag inte låta bli
Krydda varje med örtsalt och sen väljer du valfri smaksättning. Färskost gjord på turkisk yoghurt. Med en slickepott samlar du ihop osten till en någorlunda rund form (det är kladdigt och pilligt så du måste vara händig) lägg yoghurt klumpen direkt på persiljan och försök att rulla den i örterna
Under solsken dag, det finns något annat som gör mig glädje utan att sitter lugn och ro med bakbok, en kopp te med min favorit smak och min hembakade apelsin rulltårta
Forma osten med en sked till bollar och frys in. ) 200 gr philadelphia färskost ( vitlök ). Panera därefter bollarna i ströbröd sen ägg och sen ströbröd igen
Ja den är så god att du kanske äter den rakt av med sked ur burken. Människan tål fytinsyra bättre än skadeinsekter, men en del är känsliga för den och kan få problem med magen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.