fredag, den 18 augusti 2017, kl. 18. 10. Bounty de luxe. Hej min vän,. Hur har din vecka varit. Igår hade vi MeAndI-party å då bjöd jag såklart på gofika
Andra advent nalkas och nu har jag äntligen fått tummen ur till att julpynta här hemma. Denna krämiga fudge får sin mörka, knäckiga färg av mörk choklad och kokossocker
Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen. Kikärtsspad är ett substitut för äggvita, och agerar alltså bindande (håller ihop bakverken)
I veckan som gick fyllde min mamma år och ikväll är det dags för kalas för hela tjocka släkten. Jag har lovat att fixa efterrätt och passade på att testa ett nytt recept nu på förmiddagen
Vispa ihop smör, vaniljsocker och strösocker, tillsätt den smälta chokladen och sen ett ägg i taget och vispa så det går ihop till en slät massa, sikta i vetemjölet
(Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
En god brownie sitter alltid på sin plats och den här är riktigt jäkla god och kladdig. Bäst är att göra den dagen innan servering och sen låta den vila i kylen över natten så att den hinner sätta sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.