Brownie. ) Jag tycker dessa chokladiga kakor med de friska hallonen är jättegoda att äta som dom är men det blir även en fin efterrätt tillsammans med en klick grädde
INGREDIENSERBASRECEPT BROWNIE. Servera med färska hallon och eventuellt med lite vaniljglass. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll med smeten
Knappt någon bakning heller faktiskt… Förra helgen svängde jag dock ihop dessa marmoreradebrownies, alltså brownies utan nötter, med en cream cheese-smet och iploppade hallon
Nutella brownie muffins med färska hallon. En doft av nybryggt kaffe och kraftig choklad, på spisen står nämligen nygräddade brownie nutella muffins efter ett favorit recept som både är fantastiskt gott och vansinnigt enkelt
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Var inte rädd för att stoppa ner många, det blir gott medhallon till. Smält choklad och smör i vattebad medan du vispar ägg och socker tills det blir ljust och luftigt
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Browniesmed cream cheese och hallon. Här kommer receptet på mina fantastiskt smarriga brownies. Mitt största problem med att baka i långpanna är att jag inte kan skära rakt, så alla kakor blir olika stora
INGREDIENSERBASRECEPT BROWNIE. Servera med färska hallon och eventuellt med lite vaniljglass. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll med smeten
Jag tycker att den var jätte god med en klick gärdde till. 250 g osaltat smör250 g mörk choklad4 dl Strösocker4 st ägg1 ½ dl vetemjöl½ tsk salt300 g färskostBörja med att sätta igång ugnen på 175 grader. Skär sedan i bitar & servera gärna med lite glass eller grädde till 250 g osaltat smör
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Nu när jag gjort min egen budapestbakelse, kan jag nästan inte köpa den på kafé mer, den gav absolut mersmak av att vilja baka igen och bjuda till sällskap, nyvispad "äkta" grädde och inte grädde med bismak eller gammal grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.