Häll sedan upp på (väl rengjorda) burkar, på med locket och förvara i kylen. Testa du med. Jag valde att göra klumpfri marmelad så efter kokningen tog jag min stavmixer och mixade marmeladen slät och fin
Igår gjorde jag en väldigt god marmelad, jag har inte ätit så mycket marmelad under många år, men nu har jag börjat tycka om marmelad igen och det är inte alls svårt att göra
I förra veckan blev de marmelad av jordgubbar ochrabarber,de två smakerna passar verkligen i hop. Tycker ni om marmeladoch i så fall har ni någon favorit
Vänd dem försiktigt med florsockret och potatismjölet. Känn med en sticka så kaka är färdig. Skeda över rabarbernaoch jordgubbarna jämt över hela kakan
Sylt/Marmelad. Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Den här marmeladen fanns med i senaste Mersmak från Coop. Häll den heta marmeladen i rena, varma glasburkar, sätt på locket och ställ sedan burkarna upp och ner så att vakuum bildas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.