Marineradrostbiffmed balsamico, honung och kapris. Krydda rostbiffen rejält med salt och peppar. Den här rostbiffen är ju superb att ha om man har många gäster eller om man ska ha buffé eftersom man förbereder den några dagar innan
Jag har gjort det igen, en ny smak medmarinerade vitlöksklyftor. Skala klyftorna (dela eventuellt stora klyftor) och lägg dem i en glasburk som du fyller upp med vitvinsvinäger
Hetta upp en stekpanna med olja. Salta och peppra steken. Täck formen tätt med aluminiumfolie. Lägg linser, lökar, tomater, sardeller, vitlöksklyftor och
Kycklingen marinerade jag med min egen grillkrydda. Kände från igår att ännu en enkel och god rätt som inte kan gå fel skulle sitta fint, plus att det är en ”allt i en gryta, lat rätt”
Hetta upp en stekpanna med olja. Salta och peppra steken. Täck formen tätt med aluminiumfolie. Lägg linser, lökar, tomater, sardeller, vitlöksklyftor och
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.